Senior Executives, Specialisten in Specifieke Management Disciplines en Bedrijfstakken

Ieder van onze recruitmentconsultants heeft specifieke expertise in het vinden van mensen voor bepaalde soorten functies, die we onze Praktijkgebieden noemen. Of u nu op zoek bent naar een:

Senior executive zoals een Managing Director of een Chief Executive Officer, een ICT Director, Changemanager of een Finance Director, een specialist in een bepaalde managementdiscipline zoals HR, Productie of Operations, Marketing, Sales of Business Development, Supply Chain of Finance, of naar een specialist in een bepaalde bedrijfstak zoals Overheid, Gezondheidszorg en Farmaceutische Industrie, Call Centres of Retail, Executives Online kan u helpen.

Voor permanente executive posities, voor projecten, veranderprogramma’s en interimopdrachten. Wij kunnen uitstekende directeuren en managers vinden voor om het even welke bestuursfunctie of essentiële managementpositie. Dankzij onze global talent bank ovan meer dan 151.000 kandidaten, zijn wij in staat de persoon te vinden die precies aansluit bij het door u verstrekte functieprofiel, en we doen dat vele malen sneller dan traditionele executive headhunters.

Onze global talent bank bevat honderden ervaren

Deze kandidaten hebben uitdagende directieposities bekleed in beursgenoteerde ondernemingen, bedrijven in de publieke sector en startende ondernemingen. Zij hebben ondernemingen door complexe fusies en overnames geloodst, cruciale herstructureringsprogramma’s uitgevoerd en bedrijven naar de beurs geleid.

En ze werken niet uitsluitend in Nederland. Bent u op zoek naar een Operations Director voor een productiefabriek in Azië, een Sales Manager voor een gebied in Oost-Europa, of een mijnbouwpecialist in Zuid-Afrika? Wij kunnen u erbij helpen.

Ongeacht welke senior managementpositie ingevuld moet worden, wij kunnen snel de juiste persoon vinden, persoonlijk geselecteerd en precies passend bij uw bedrijfssector of –situatie. Lees hier de testimonials van onze klanten en case studies van executive searchopdrachten die wij succesvol hebben afgerond.

Neem nu Contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en voor informatie over hoe Executives Online U van dienst kan zijn om snel de juiste persoon te vinden voor uw organisatie.