Over Executives Online

Executives Online is opgericht in 2000 als zakelijke dienstverlener gespecialiseerd in Interim Management, inmiddels uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 30 kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Australië. Door het gebruik van internet en een persoonlijke, professionele service zijn we in staat om een efficiënte en  kosteneffectieve dienstverlening te leveren aan onze klanten wereldwijd. 

Interim Management

Wij bieden uitsluitend interim managers waarvan de skills en ervaringen precies zijn afgestemd op uw uitdagingen en project behoefte. Beschikbaar in slechts enkele dagen, ervaren in het oplossen van bedrijfskritische projecten, de inbreng van essentiële vaardigheden in de organisatie, en het vervullen van sleutelposities op zeer korte termijn. Een ultieme kosteneffectieve en efficiënte oplossing voor uw tijdelijke personeelsbehoefte in het topsegment. Meer over onze aanpak.

Executive Recruitment

Wij bieden een proactieve service om top talent te leveren uit vrijwel alle sectoren. Net als bij onze interim-service, introduceren we uitsluitend zorgvuldig doorgelichte kandidaten van wie de expertise, skills en ervaring nauw aansluiten op de eisen en behoeften van elke klant en project. De doorlooptijd voor vaste topposites is een paar weken in plaats van maanden zoals vaak het geval bij traditionele executive search.