Bent u op zoek naar een permanente functie?

Executives Online biedt een Permanent Recruitmentservice die fundamenteel verschilt van het traditionele executive searchproces. Centraal in onze dienstverlening staat onze global talent bank bestaand uit ruim 151.000 ervaren managers, directeuren en executives. Geselecteerd uit ruim 230.000 sollicitanten zijn deze kandidaten een rijke bron van ervaring voor bedrijven die op zoek zijn naar talent.

Wij verwijzen graag naar de permanente plaatsingen per bedrijfstak of per functie die we voor onze cliënten hebben verwezenlijkt.

Om per email op de hoogte te worden gehouden van de vaste posities waar we momenteel aan werken, Bij het aanmelden kunt u aangeven welk soort werk u zoekt, behaalde resultaten, salarisrange invullen en het CV insturen. Indien u zich al heeft ingeschreven en uw gegevens wilt bijwerken klik dan hier.

Het enorme aantal CVs dat wij maandelijks ontvangen maakt individuele reacties praktisch onmogelijk.

Na ontvangst van opdrachten voor permanente functies, nemen wij per e-mail contact met u op. Als u geïnteresseerd bent in een bepaalde functie, stuur dan uw meest recente CV op en een samenvatting van uw relevante ervaring. In een dergelijke samenvatting kunt u meer gedetailleerd ingaan op voor de positie van deze opdrachtgever relevante prestaties. Dit is de beste manier om uw capaciteiten aan ons en onze cliënten kenbaar te maken.

Persoonlijke interviews houden wij uitsluitend in het kader van een feitelijke positie. Als u wordt uitgenodigd voor een gesprek om de betreffende functie te bespreken, dan vindt dat plaats met een directeur of recruiter van Executives Online om de betreffende positie of opdracht te bespreken.

Of wij het juiste interim managementbureau voor u zijn hangt af van een aantal factoren. Voor permanente posities zoeken onze cliënten typisch naar ten minste 10-15 jaar ervaring in een corporate omgeving en een stijgende lijn in verantwoordelijkheden, en minimaal 10 jaar leidinggevende ervaring. Wij verwachten van kandidaten dat zij geopereerd hebben op een salarisniveau van minimaal €75.000 per jaar.