Op zoek naar een executive vacature?

Executives Online is een succesvolle fast track executive search recruiter, met name vanwege de kwaliteit van onze global talent bank -ons netwerk van kandidaten zoals u.

Onze cliënten zijn op zoek naar bekwame, succesvolle en ervaren toptalenten die – in een interim of permanente positie – een onmiddelijke bijdrage kunnen leveren aan hun organisatie.

De posities die we voor onze klanten vervullen zijn senior management posities: ervaren executives met een bewezen succesvolle loopbaanhistorie. In principe nemen we geen interim-opdrachten aan voor een dagtarief van minder dan €600. Bij permanente posities ligt deze grens op €75.000. Het is dus van belang dat kandidaten die zich bij ons aanmelden, ervaren executives zijn die een dergelijke remuneratieniveau reeds hebben bereikt in hun carrière.

Om aan te melden als kandidaat, schrijf u a.u.b. online in. Indien u zich al eerder heeft ingeschreven en gegevens wilt wijzigen of een nieuw CV wilt insturen kunt u inloggen naar uw profielpagina en direct de gewenste wijzigingen doorvoeren.

Dank u wel. Wij zien ernaar uit in de toekomst met u samen te werken.

Executives online voor kandidaten

Zodra u zich bij Executives Online heeft ingeschreven, sturen wij u regelmatig per e-mail berichten over projecten in uw vakgebieden waarvoor wij kandidaten zoeken. Als daar een project tussen zit dat u interessant vindt, wordt u gevraagd om in te loggen. U kunt vervolgens uw gegevens inzien en een CV bijvoegen wat al bij u gegevens is opgeslagen. U kunt uiteraard ook een nieuw CV toevoegen. Vervolgens kunt u aangeven hoe uw ervaring en expertise het beste aanlsuiten bij de aangeboden functie. Dit is de beste en meest efficiënte manier om dit aan ons en onze opdrachtgevers kenbaar te maken.

Persoonlijke interviews houden wij uitsluitend in het kader van een feitelijke positie en alsdan alleen wanneer u bij de sterkste kandidaten hoort. Mocht u voor een gesprek worden uitgenodigd, dan vindt een interview plaats met een directeur of recruiter van Executives Online om de betreffende positie of opdracht te bespreken. Wij sturen uw CV nooit naar een cliënt zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Of wij het juiste interim managementbureau voor u zijn hangt af van een aantal factoren. Onze cliënten zoeken typisch naar ten minste 10-15 jaar ervaring in een corporate omgeving en een stijgende lijn in verantwoordelijkheden. Voor interimposities helpt het (maar is het geen vereiste) als een kandidaat ten minste één interimopdracht heeft volbracht. Het enorme aantal CVs dat wij maandelijks ontvangen maakt individuele reacties praktisch onmogelijk.

Dank u wel. Wij zien ernaar uit u in de toekomst van dienst te kunnen zijn.