Executives Online Partner

Managing Partner én zelfstandig ondernemer

Wordt partner bij Executives Online, een internationale en succesvolle organisatie in Interim Management en Executive Search.

Executives Online heeft na jarenlange ontwikkeling in de executive search industrie een schaalbare en succesvolle formule ontwikkeld. Een methode die de kracht van online kanalen gebruikt in combinatie met ons uitgebreide netwerk en persoonlijk contact, zodat de beste match gemaakt kan worden tussen kandidaat, functie en organisatie. Snel, efficiënt en effectief. Wij bieden deze mogelijkheid aan (aspirant) ondernemers met ambitie om op korte termijn een eigen executive search praktijk te ontwikkelen in Nederland.

De ondersteuning bestaat onder andere uit een volledige toegang tot ons wereldwijde netwerk, de ‘global talentbank’ welke 151.000 senior executives en interim professionals bevat, geselecteerd uit 230.000 aanmeldingen. Vanzelfsprekend bieden wij een uitgebreid trainingsprogramma, welke bestaat uit zowel interne trainingen door Executives Online als externe trainingen door experts op het gebied van executive search. Verder heeft u de beschikking over gedocumenteerde business processen en een toonaangevende IT en recruitment infrastructuur. Alle partners profiteren van onze significante marketing investeringen, waardoor leads en klantaanvragen uit de markt direct naar u worden doorgestuurd.

Momenteel zoeken wij nieuwe partners in Nederland. Bij uitstek zijn dit ondernemende personen met uitgebreide ervaring in management, business development, sales en/of recruitment. Als Managing Partner van Executives Online, zet u een groot en divers zakelijk netwerk op en legt u waardevolle contacten. Hiermee zult u snel in staat zijn om een succesvolle eigen praktijk op te zetten in de Executive Search en Interim Management dienstverlening.

Indien uw interesse gewekt is zien we uw aanmelding graag tegemoet. Voor meer informatie kunt u hier het informatie en aanvraagformulier indienen. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen en u voorzien van meer informatie. Onze contactpersoon is Edwin Glas, Managing Partner Executives Online Nederland, gevestigd op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Tel: (+31) (0) 20-301 2159.