Onze Aanpak

Executive Online is een specialist in online en E-Recruitment vanaf 2000. Targeted Headhunting en een groot eigen netwerk zorgen dat we voor iedere positie de beste kandidaat vinden. Gegarandeerd. Ons proces in executive search stelt ons in staat om kandidaten te plaatsen in vrijwel alle functionele en professionele disciplines. Geen job board maar een full service, "High tech - High touch" recruitment proces.

Centraal in onze dienstverlening staat een ruim 151.000 kandidaten tellende global talent bank. Geselecteerd en gescreened uit ruim 230.000 sollicitanten, kandidaten met ervaring. Voor bedrijven die dringend op zoek zijn naar het juiste talent.

Snel een Kandidaten met Kwaliteit

Een openstaande functie kan kosten met zich meebrengen en drukken op het management en de organisatie. Als u een vacature heeft voor een belangrijke positie, moet die natuurlijk snel worden ingevuld. Wij begrijpen dat het wel van essentieel belang is om exact de juiste persoon binnen te halen.

Wij Luisteren Naar u

  • We starten altijd met een persoonlijk intake gesprek. Onze consultant komt bij u langs om de positie, het profiel en de organisatie te begrijpen om vervolgens het proces af te stemmen.
  • Vervolgens wordt een gedetailleerde profielschets gemaakt en selecteren we met gebruik van ons eigen talentmanagementsysteem en onze global talent bank die kandidaten, die het best aansluiten bij uw vacature.
  • Ondanks het feit dat senior kandidaten in ruime mate aanwezig zijn in onze global talent bank, voeren we bijna altijd een bredere search uit. In dergelijke gevallen en uitsluitend na goedkeuring van de cliënt, voeren we een specifieke campagne uit en raadplegen we ons netwerk van specialistische vacaturebanken.
  • De recruitmentdirector of consultant die uw vacature in behandeling heeft, interviewt iedere kandidaat en toetst uitgebreid diens kennis en ervaring.
  • Voordat een kandidaat op de shortlist geplaatst wordt, checken we referenties en CV's, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Eén-op-éen Service

Tijdens het Executive Search proces staan de belangen van de cliënt voorop. De gedetailleerde informatie aan ons is verstrekt, geven wij nooit uit handen aan junior consultants. Onze klant mag er op rekenen dat de recruitmentdirector van Executives Online waarmee hij de details van de vacature bespreekt, dezelfde is als degene die de selectie- en interviewprocedures met de kandidaten voor die functie voert.

Flexibiliteit

Ook de beste MDs of CEOs hebben verschillende achtergronden. Daarom kijken we niet alleen naar de meest voor de hand liggende kandidaten. Voor de samenstelling van de shortlist voor uw vacature voeren we een uitputtende multi-level search uit over verschillende functies, locaties en bedrijfstakken. Onze global talent bank bevat een keur van kandidaten met specifieke turnaround- ervaring, uitstekende taalvaardigheden en werkervaring in vele delen van de wereld.

Combinatie van Interim en Permanente werving en selectie

Geen enkel bedrijf kan worden stilgelegd terwijl naar de ideale kandidaat voor een vacature wordt gezocht. Daarom bieden wij de combinatie van interim en permanent recruitment aan voor klanten die binnen enkele dagen iemand nodig hebben, terwijl intussen gezocht wordt naar de lange-termijn oplossing. Een interim manager kan een cruciale lege managementplek opvullen terwijl wij werken aan de shortlist voor een permanente invulling van die positie.

Bewezen Succes

Vrijwel alle kandidaten in onze global talent bank kunnen bogen op meer dan 10 jaar bedrijfservaring in een breed scala van posities, bedrijfstakken, functies en bedrijven. Hun bedrijfsmatige en zelfstandige carrières laten jarenlange ervaring zien in het bereiken van resultaten.