executive-intro® - Kandidaat evaluatie van de 21e eeuw

  • Een eind aan stapels met niet van elkaar te onderscheiden CV’s
  • Een eind aan  'de kandidaat zag er goed uit op papier, maar viel volledig door de mand in de interviews'
  • Een eind aan het inhuren van de verkeerde kandidaat

Executive search met executive-intro

Executives Online heeft het executive recruitment proces technologisch dusdanig verbeterd zodat het bijna risicoloos is en volledig gegarandeerd. Omdat we te maken hebben met mensen, is het uiteraard nooit helemaal perfect, maar - 96% van de kandidaten die we plaatsen zijn het eerste jaar succesvol in hun baan.

De technologie begint met de manier waarop kandidaten worden gezocht en geselecteerd via ons talent bank proces. Dit gaat middels een on-line proces gericht op de betrokkenheid van de kandidaat en strekt zich uit tot de wijze waarop de kandidaten worden geëvalueerd en aan u worden gepresenteerd via executive-intro®.

executive-intro® vermindert niet alleen de tijd dat u en uw medewerkers  investeren in het selecteren van een definitieve kandidaat, maar het verhoogt ook de kwaliteit van uw beslissingen.

Vermindering van het probleem om goede kandidaten te selecteren

U huurt een recruitment organisatie in om tijd te besparen, maar het traditionele recruitment plaatst een grote last op u en uw staf om de definitieve keuze te maken. Executives Online verlicht die last.

executive-intro® levert u niet alleen CV’s om te bekijken, maar complete dossiers van kandidaten. De verzamelde informatie is gebaseerd op uw specifieke eisen en wordt u online aangeboden. Het systeem is wachtwoord beveiligd en geoptimaliserd voor zowel desktop als mobiele toepassingen. Als aanvulling geeft executive-intro online tools om samen met anderen binnen uw organisatie informatie over kandidaten uit te wisselen en te vergelijken.

Middels het verzamelen van zulke uitgebreide en makkelijk vergelijkbare informatie over de kandidaten kunt u zelf makkelijk bepalen met wie u het proces wilt vervolgen, waardoor u het beslissingsproces kunt stroomlijnen.

Verbeterde kandidaten keuze

Het beoordelen van de persoonlijkheid en culturele inpasbaarheid van de kandidaat kan moeilijk zijn. executive-intro® voorziet u van persoonlijkheids- en stijl assessments middels meerkeuzevragen waarbij de kandidaat moet aangeven welke stijl hun meer past dan een andere.

 

Reduceert de kosten van interviewen

executive-intro® reduceert de kosten van interviewen door:

  • Gedetailleerde informatie over de kandidaten zodat u de mogelijkheid heeft om minder kandidaten te interviewen.
  • Aanbevolen interviewvragen gebaseerd op zelf assessment van de kandidaat. Dit vermindert de tijd aanzienlijk, die u nodig heeft om relevante interview vragen te bedenken.

 

Effectieve samenwerking

Iedereen in uw interviewteam, inclusief uw Executives Online consultant, kan online commentaar delen over elke kandidaat. Op deze wijze creert u een gedokumenteerd en gedetailleerd beeld van de punten waarmee rekening kan worden gehouden in het selectie proces.

executive-intro® kenmerken

Schakel snel tussen de kandidaten 

Bekijk een volledig kandidaten dossier

Krijg een snel beeld van hoe kandidaten zich met elkaar vergelijken qua salarisverwachtingen en de belangrijkste sleutel competenties.

Een foto en een korte introductievideo van iedere kandidaat. 

Gebruik het McQuaig rapport van elke kandidaat om hun persoonlijkheid,werkstijl en culturele fit te begrijpen. Gebruik de voorgestelde interviewvragen om u tijd te besparen voor het interview en om vragen te kunnen stellen die u het meeste inzicht zullen verschaffen.

Deel uw opmerkingen en commentaar online met uw Executives Online Consultant en uw interne interview team.

 

Flash-plugin ontbreekt. Gelieve de laatste versie van Adobe Flash Player te downloaden:
Download Adobe Flash Player

Tenslotte.

Executives Online optimaliseert en professionaliseert executive search als geen ander.

Andere recruitment organisaties kunnen recruiters aannemen welke net zo bekwaam zijn als de onze, maar geen enkele andere recruitment organisatie kan ze de hi-tech tools bieden die wij aan onze medewerkers beschikbaar stellen.

Raketgeleerden presteren het beste als ze ook met raketten werken.

Executive search is geen goedkope oplossing. Het is alleen veel minder duur dan de kosten die ontstaan door verkeerde beslissingen als u het niet gebruikt.

Bespaar tijd en geld. Maak van uw volgende werving een succes. Neem vandaag nog contact op

login-banner.jpg