Executive Search

Executive search effectiever uitgevoerd dan traditionele executive headhunters. Transparantie, een persoonlijke service op maat en een bestand van senior kandidaten, wereldwijd, snel inzetbaar.

Grondig geïnterviewde en doorgelichte kandidaten die uitstekend aansluiten bij het door u opgegeven functieprofiel. Wij werken bovendien met de laatste, professionele assessment tools.

Overtuig uzelf: lees de testimonials van onze klanten en case studies van executive searchopdrachten die wij succesvol hebben afgerond.

Een Progressieve Aanpak in Executive Search

Een openstaande sleutelpositie kost geld en drukt tegelijkertijd zwaar op het management en collega's die de betreffende functie tijdelijk moeten waarnemen. Traditionele search methodes met hoge kosten vandien voldoen niet meer aan de eisen van het hedendaagse bedrijfsleven. Deze trajecten nemen bovendien veel tijd in beslag. Executives Online heeft een oplossing hiervoor met een unieke executive recruitmentaanpak.

 

Bewezen Succes in Executive Search

Onze benadering met executive search is al voor talloze organisaties effectief gebleken. Kandidaten van Executives Online werden door onze klanten – waaronder grote multinationals, kleine en middelgrote ondernemingen, professionele dienstverleners, charitatieve instellingen en organisaties uit de publieke sector – ingezet voor een grote diversiteit aan projecten, bijvoorbeeld om een snelle internationale uitbreiding mogelijk te maken, voor engineer turnarounds, om productieprocessen te verbeteren, verkoopafdelingen te reorganiseren, commerciële injecties te geven, etc.

  • In nauwe samenwerking met u ontwikkelen wij een accurate en krachtige beschrijving van iedere functie die ingevuld moet worden. U werkt met een executive recruiter op directieniveau, die de interviews afneemt en een kandidatenlijst samenstelt. (Uw executive recruitmentopdracht wordt nooit overgelaten aan junior recruiters.)
  • Door gebruik te maken van een combinatie van persoonlijke dienstverlening, online en de laatste technologie in search zijn we in staat om invulling te geven aan complexe en ongebruikelijke opdrachten. Of liever gezegd: dat is ons specialisme. De lijst die u krijgt bevat die kandidaten die bij uitstek geschikt voor u zijn, niet alleen de meest voor de hand liggende. Ter ondersteuning van de uitgebreide executive search die wij uitvoeren zetten we onze global talent bank in met 151.000 senior talent overal ter wereld.
  • In tegenstelling tot wat bij traditionele executive headhuntingmethodes gebruikelijk is, ontvangt u uw kandidatenlijst binnen enkele weken; daar gaan geen maanden overheen. Voor executive searchopdrachten die met spoed – zelfs binnen een paar dagen – moeten worden gerealiseerd, bieden wij een combinatie van interim en permanent executive search.
  • Wij zorgen ervoor dat u tijdens uw gesprekken met kandidaten niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Iedere kandidaat is namelijk van tevoren grondig doorgelicht, gescreend en geïnterviewd. Referenties zijn nagetrokken en CVs op waarheid gecontroleerd.