DIENSTEN

Vertrouwde adviseurs van onze klanten en netwerken.

Door gebruik te maken van deze expertise kunnen we toegang krijgen tot het beste talent en het beste talent vertegenwoordigen.

 

Vaak gaat het bij ons werk om partners die in teams werken die gebruik maken van de kennis, vaardigheden en capaciteit binnen het EO-netwerk om het best mogelijke resultaat voor de klant te leveren, of het nu gaat om het afhandelen van een technisch veeleisende werving die specialistische kennis vereist of om het inhuren van personeel in meerdere landen waar we door de taal, het maatwerk, de commerciële praktijk en de locatiebarrières navigeren.

Het EO-netwerk werkt in een coöperatieve en verbonden cultuur en opereert als een unieke wereldwijde talentenpool. Deze talentenpool, gecombineerd met de consistentie van professionele normen en ondersteund door marktleidende technologie, stelt EO in staat om overal waar u gevestigd bent, uitstekende klantenservice, resultaten en kandidaat-ervaring te leveren.

Wij bieden twee kernactiviteiten; Executive Search & Interim Management. Wat je uitdaging ook is, ons team van experts uit de sector zal er al eerder mee te maken hebben gehad. Voor een vertrouwelijk gesprek om te begrijpen hoe wij je kunnen helpen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Contact

Bedrijf

Hulp nodig bij de werving
van de juiste kandidaat ?

Kandidaten

Op zoek naar nieuwe
mogelijkheden?