Executives Online wint Award: "Best Use of Online Recruitment by a Recruitment Agency"

OnRec Award
 

Executives Online heeft de "Best Use of Online Recruitment Agency" Award gewonnen bij de OnRec Awards, met als erkende succesfactoren: groei, vernieuwing, talent en algemene prestaties binnen de Recruitment bedrijfstak.

OnRec is de uitgever van het "Online Recruitment" tijdschrift, de OnRec.com website en de organisator van vele wereldwijde evenementen in online recruitment, inclusief de OnRec Awards, nu voor het zesde jaar.

Zie de genomineerden en winnaars van dit jaar in de 11 award categorieën.

 

De Onrec Awards van 2011

Het is in het bijzonder het Executives Online online search en marketing programma dat is genomineerd en heeft gewonnen. Lees hier meer informatie over de nominatie:

"De Executives Online's online search en marketing aanpak onderscheidt zich van de concurrentie omdat het verder gaat dan de inzet van "vacature banken" en sociale media kanalen om kandidaten te vinden. Duizenden zoekwoorden en zinnen -grotendeels over het hoofd gezien door de concurrentie- resulterende in bezoekers via betaald en natuurlijk zoeken. Uiteindelijk levert deze aanpak duizenden aanvragen en online registraties op, iedere maand. De wereldwijde "talentbank" van meer dan 100.000 kandidaten overtreft andere interim management -en executive search organisaties. De website en webmarketing aanpak zijn inmiddels succesvol toegepast in zeven verschillende, internationale gebieden."

De meerderheid van werkzoekenden start bij een zoekmachine, volgens onderzoekgegevens van Enhance Media. Daarom moet een sterke en creatieve webmarketing campagne het hart zijn van een effectieve, online kandidaten wervingsstrategie. Via EO's veelomvattende zoekprogramma's (betaald en natuurlijk) , bezoeken tienduizenden managers en leidinggevenden onze negen websites. Duizenden kandidaten registreren zich maandelijks online om deel te nemen aan de wereldwijde "talentbank", en updaten hun profielen regelmatig.

Voorgaande Onderscheiding

Executives Online is geen onbekende van de OnRec Awards. In 2006, heeft onze innovatieve "Interim vs. Consultant Test" de "Innovative Online Marketing"award gewonnen, in de "niche bureau" categorie. Deze test helpt interim managers, aspirant interim managers, en opdrachtgevers om de balans te vinden in de benodigde vaardigheden en ervaring -van operationeel tot adviserend. Doe de test zelf, of vraag "The Interim Report" aan, ons nieuwste onderzoek op het gebied van interim management.