Overheid en Publieke Sector

Executives Online voor een effectieve plaatsing van top managers en consultants in de Publieke Sector.

Wij plaatsen senior managers met uitgebreide ervaring in deze uitermate specialistische gebieden, voor permanente posities, voor veranderprogramma’s en interimopdrachten en we doen dat vele malen sneller dan traditionele executive headhunters.

Global Talent Bank

We maken onze belofte waar. Mede dankzij onze global talent bank met honderden ervaren specialisten – top talenten in de Publieke Sector.

Webdiensten voor de overheid, investeringen in het onderwijs, ziekenhuizen en openbaar vervoer – die allemaal nauwgezet worden gevolgd door de media en de belastingbetaler – verklaren de enorm gegroeide behoefte aan effectief projectmanagement in de publieke sector.

Dergelijke projecten van tijdelijke, kundige mensen voorzien is van essentieel belang. de publieke sector kan zich geen onnodig hoge headcount permitteren; de projecten en programma’s zijn echter zeer omvangrijk en van groot belang.

Executives Online is de perfecte partner om bestaande projectteams een impuls te geven door de inzet van speciaal geselecteerde, hands-on interim projectmanagers en senior programmadirecteuren. Teams kunnen waar nodig in aantal naar boven en naar beneden worden bijgesteld. Essentiële vaardigheden en kennis kunnen precies daar waar nodig worden ingezet. Een dergelijke flexibele toevoer van mankracht houdt de kosten in de hand terwijl het project wel op hoog niveau wordt uitgevoerd.

Wij kunnen ook voor snelle plaatsing van ervaren programmadirecteuren uit de publieke sector zorgen.