Executives Online Den Haag

 

Ons kantoor in Den Haag is gevestigd in de prachtige wijk Benoordenhout, zeer centraal gelegen in Den Haag en goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Executives Online heeft voor Den Haag gekozen omdat er veel opdrachtgevers zijn gevestigd. Daarnaast werkt Executives Online met kandidaten met een brede en internationale achtergrond. Wij kunnen op deze manier snel onze Internationale relaties adviseren en begeleiden bij het vinden van talentvolle executives met een brede internationale achtergrond

Praktijk gebieden

Executives Online, vestiging Den Haag is gespecialiseerd in executive search, voor vaste topposities en interim management, gericht op de branches banken, financiële dienstverlening, verzekeringen en vastgoed. 

Er is gekozen voor een vestiging in Den Haag vanwege het grote netwerk dat Executives Online heeft opgebouwd met meerdere Internationale Organisaties. Tenslotte is er een speciale desk die zich specifiek richt op topbestuurders en directeuren in de sport. 

Talent Bank

Ons totale bestand bestaat uit 51.000+ kandidaten en ervaren managers. 

Financiele Dienstverlening  - 26.600 executives

Financieel Directeur, CFO's - 9.240 executives

Mattijs Manders is Managing Partner van ons kantoor in Den Haag. Als voormalig CEO, Algemeen Directeur en Commercieel Directeur heeft Mattijs inmiddels ruim 20 jaar professionele ervaring opgebouwd in diverse bedrijfstakken. Daarnaast heeft Mattijs, als Interim Manager, ervaring als Turnaround en Changemanager. Zijn brede ervaring heeft Mattijs grotendeels opgebouwd in de financiële dienstverlening, verzekeringsbranche en de vastgoedsector. Mattijs investeert in lange termijn relaties en door zijn ervaring begrijpt hij de behoefte en wensen van de klant. Hij kan snel schakelen en weet door zijn grote netwerk mensen en organisaties aan elkaar te verbinden. Lange termijn strategie verbinden met operationele behoeftes zijn uitdagingen waar Mattijs enthousiast van wordt. Ook hier komen zijn kwaliteiten, kennis en netwerk goed van pas. Het beste uit kandidaten en organisaties halen en hierbij de hulp bieden waar mogelijk ligt in zijn aard. Mattijs heeft meerdere leadership programma’s gevolgd binnen Europa en heeft zijn Bachelor opleiding een vervolg gegeven met zijn MBA studie Business Economics.

Plaatsingen

Executives Online is een gespecialiseerde executive search organisatie die efficient gebruikt maakt van online zoektechnieken gecombineerd met gerichte en zorgvuldige search. Iedere kandidaat in onze database en kandidaten welke worden voorgesteld aan onze clienten zijn zorgvuldig gescreend, geinterviewd, getest op persoonlijkheidskenmerken, motivatie en beschikbaarheid. 

Executives Online is ruim 10 jaar geleden opgericht en sindsdien succesvol partner voor clienten welke actief zijn in o.a. financiele dienstverlening, private equity, venture capital, verzekeringsbranche, vastgoed- en sportbranche.

We begrijpen de behoefte van onze clienten en zodoende hebben we in opdracht van meerdere private equity partijen de juiste CEO's en CFO's gezocht en gevonden, vaak op zeer korte termijn vanwege de urgentie. Onze "talent bank" en onderscheidende zoekmethode biedt veelal het verschil ten opzichte van de meer traditionele search firma's. Opdrachten liggen vaak op het vlak van change, exit, integratie, turnaround etc.

 

Marketing Directeur voor een financiele dienstverlener (EUR 170k) Chief Financial Officer voor een bedrijf actief in de gezondheidszorg (EUR 165k) Call Centre Manager voor een vastgoedonderneming (EUR 80k)
Controller voor een grote internationale retailorganisatie (EUR 75k) Subsidiary Managers - Turnaround voor investeringsmaatschappij (EUR 100k) Interim Financieel Directeur met IPO ervaring voor US onderneming tbv Europese nieuwe business (EUR 180k)

Gerelateerde blog artikelen

Neem telefonisch contact op

+31 (0) 70 324 1239

Of klik hier voor onze contactpagina

Executives Online - Den Haag

Onze Locatie

Ypsilon Park,
Floris Grijpstraat 2, suite E
2596 XE Den Haag

Email Ons
 +31 (0) 70 324 1239