Haal het risico  uit uw executive search en selectie met executive-intro™

 

Hoe baseert  u uw huidige recruitment beslissingen? Op intuïtie, persoonlijkheid, kennis en kunde? Hoe denkt u over  het meten van de geschiktheid voor de rol, of het samenbrengen van al deze sleutelelementen in één systeem?

Met executive-intro™ laten we niets aan het toeval over.

Executives Online is bijzonder verheugd ons uitstekende online platform te introduceren, welke speciaal is ontwikkeld om nauwkeurige, scherpe en visuele analyses te voorspellen met betrekking tot de toekomstige geschiktheid van een kandidaat. Dit stelt u in staat om niet alleen te selecteren op prestaties en resultaten uit het verleden, maar ook op de toekomst.

Wij helpen u om het giswerk en het buikgevoel te vermijden bij het selectieproces. En als u denkt dat de kosten hoog zijn voor het selecteren van de juiste kandidaat? ...totdat u een verkeerde kandidaat heeft aangenomen.

Executive-intro™ van Executives Online heeft een 96% kandidaat retentie na een periode van 12 maanden. Wij hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit van onze dienstverlening en systemen, dat we een kosteloze vervanging aanbieden binnen deze periode.

Innovatieve technologie, tijdsbesparende oplossingen en toegevoegde waarde. dat is wat Executives Online haar  klanten biedt.

Voor meer informatie, klik op deze link, kijk naar de korte introductie video en laat het ons weten als u nog vragen heeft of vraag Executive-intro™ direct aan.

Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak en laten u zien op welke wijze u het onderscheid kunt maken voor uw organisatie door gebruik te maken van Executive-intro™  in uw volgende recruitment process.

Uiteraard kunt ons ook  direct bereiken via 020-3012159 of stuur een email naar: netherlands@executivesonline.nl voor meer uitleg of een demonstratie. 

Comments

No comments yet.

Post your comment